• En härlig septemberdag på Vebomarks byaskola
  • Gamla skolbyggnaden, nymålad juni 2015

Skolans 5:or har kvalificerat sig till vi i 5:an. Det vill vi göra något trevligt tillsammans av!

Tisdagen den 21 januari 17:00-18:00 direktsänds första deltävlingen för klassen i Västerbottensradio P4. Hela Årskurs 5 kommer vara på plats i Umeå. De kommer åka dit gemensamt med skolans buss.

Andra elever på skolan, syskon och föräldrar vill vi inbjuda för att gemensamt lyssna på denna radiosändning.

Efter avslutad tävling tänkte vi sen att alla har med sig varsin matpaj som vi ställer upp för gemensam buffé.· Lagom till kaffe och tårta tror vi sen 5:orna hunnit ta sig från Umeå till oss på skolan så vi kan gratulera dem.

(Dahlgrensbageri sponsrar med en ”vi i 5:an tårta” till klassen, vi andra betalar en liten slant så även vi får tårta.)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Vi som jobbar i 4-6:an har ju även lovat klassen en övernattning. Vi tänkte passa på att göra den denna tisdagskväll, vi tror att det kan vara ett roligt sätt att avsluta en spännande dag. Vi äter sen en kvällshamburgare och frukost tillsammans innan onsdagens skoldag tar vid. Vi tror och hoppas detta kan bli en rolig sak för alla!

Tycker ni kvällen ska förgyllas på något mer vis, är det fritt fram för idéer från er där hemma!