• En härlig septemberdag på Vebomarks byaskola
  • Gamla skolbyggnaden, nymålad juni 2015

Välkomna till öppethusdag på skolan lördagen den 24 januari 11:00-13:00

Nyfiken på vad Vebomark har att erbjuda?

Lördagen den 24 januari kl. 11.00-13:00 har du/ni möjlighet att besöka skolan i Vebomark för att träffa skolans personal samt bybor.

Ett tillfälle att stilla sin nyfikenhet!

Vebomarks byaskola erbjuder en trygg lärmiljö där alla 34 elever blir sedda och hörda.

Elever och bybor har nära till skog och natur. För den som är intresserad av boende i Vebomark finns det flera objekt att tillgå.

Missa inte detta tillfälle/möjlighet att titta på skolans lokaler och att ställa frågor till både skolpersonal och bybor!

Vi bjuder på varmkorv, kaffe, saft och tårta. Barnfilm kommer att visas i 69:an med start ca:12:00..

Om vädret tillåter, skridskoåkning på byns/skolans fina hockeyplan. Passa även på att åka hästskjutsrunt skolområdet.

Varmt Välkomna!

Vebomarks Byaförening och Vebomarks Byaskola

Bilagor:
Ladda ner den här filen (inbjudanöppethusbild.bmp)inbjudanöppethusbild.bmp[ ]3473 kB